Hotellit, Helsinki

Hotel Kämp

Kämp on hemmottelijoiden valinta, luksus kuuluu hotellin kaikkiin huoneisiin. Hotel Kämp on Suomen tunnetuin viiden tähden luksushotelli.

Hotel St. George

Uusi luku Helsingin hotellien historiassa. Upean arvokiinteistön 10.000 neliötä seitsemässä kerroksessa muodostavat hotellikokonaisuuden, joka käsittää 148 huonetta sekä viisi sviittiä.

Hotel Haven

Hotel Haven tarjoaa lämminhenkistä kodikkuutta, eksklusiivista viihtyvyyttä ja korkealuokkaisia palveluita vaativimpienkin vieraiden makuun.

Hotel Lilla Roberts

Lilla Roberts kutsuu jo aulassa rentoutumaan elämän hyvien asioiden äärelle: rentoutumisen, rupattelun ja hyväntuulisuuden. Hotelli sopii heille, jotka haluavat matkaltaan kursailemattomuutta ja hyvää laatua.

Klaus K Hotel

Klaus K on pohjoismaista designia henkivä boutique-hotelli kuvankauniilla Bulevardilla, Vanhankirkon puiston kupeessa. Lähistöltä löytyy Helsingin ihanimmat putiikit ja ravintolat.

Hotel Fabian

Tyylikäs boutique-hotelli on elegantti valinta niin lomailijoille kuin liikematkailijoille ja sopii erinomaisesti perheille. Hotel Fabian edustaa pehmeän luksuksen hotellia. 

GLO Hotel Kluuvi

GLO Hotelli Kluuvi tarjoaa mainiot puitteet Helsinkiin tutustumiselle, liikematkailulle ja kaupunkiseikkailulle. Tyylikäs hotelli Helsingin keskustan parhaalla paikalla, josta löytyy myös tyylikkäät kokoustilat.

GLO Hotel Art

GLO Hotelli Art tarjoaa upean hotellikokemuksen Helsingin ytimessä. Erinomainen sijainti keskellä Designkorttelia, lumoava tunnelma, näytteillä oleva taide ja modernit hotellihuoneet toivottavat viihtymään.

GLO Hotel Sello

GLO Hotel Sello on hotelli Espoon parhaalla paikalla, kauppakeskus Sellon vieressä. Tunnelmallisessa hotellissa viihdyt erinomaisesti - olit sitten liikematkalla tai viettämässä laadukasta vapaa-aikaa perheesi kanssa.

GLO Hotel Airport

GLO Hotel Airport tarjoaa parhaan sijainnin matkustajille, sillä hotelli sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentän terminaalissa 2. Tyylikkään hotellin maittavat yöunet ovatkin siis vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä lähtöporteilta.